Dobrodošli u slatki svijet

AGRAGOLD šećera!

Šećer je u prošlosti nosio naziv bijelo zlato! Sada se zove AGRAGOLD. Sasvim opravdano jer je tu da Vam pomogne napraviti najbolje torte ili kolače, da aromu omiljenim toplim i hladnim napicima, konzervira najvrijednije i brižljivo birane sastojke marmelada i džemova!

AGRAGOLD šećer je rado viđen gost svih rođendanskih zabava, manjih ili većih okupljanja i uvijek obogaćuje Vaše druženje sa najmilijima! Osnovni je sastojak svake prave kuhinje, tu je da razveseli i najzahtjevnije gurmane. Svojim prisustvom čini Vaš život jednostavno slađim!

Na ovim stranicama ćete se upoznati sa proizvodima AGRAGOLD šećera, pronaći mnoštvo zabavnih sadržaja i recepata i jednostavno zasladiti život.

2 (1)
1
3c

Kvalitet

Proizvodnja

Distribucija

Kvalitet našeg AGRAGOLD šećera je beskompromisan, a zaštita naših potrošača je naša primarna obaveza.

Sve fabrike u našem sistemu proizvode po najmodernijoj tehnologiji u skladu sa najvišim standardima upravljanja i kvaliteta ISO 9001 i IFS (International Food Standard) koji potvrđuju da je AGRAGOLD šećer kvalitetan i zdravstveno ispravan proizvod.

Šećer pod brendom AGRAGOLD dio je tradicije i kvaliteta proizvodnje koji dolazi iz AGRANA-STUDEN Grupe, međunarodne korporacije sa sjedištem u Beču.

Svojim AGRAGOLD šećerom snabdijevamo tržišta Europske unije (Slovenija i Hrvatska) i Zapadnog Balkana iz fabrika u Austriji, Mađarskoj i STUDEN-AGRANA Rafinerije šećera u Brčkom, Bosni i Hercegovini.

Sav šećer koji se proizvodi i pakuje pod markom AGRAGOLD podliježe najznačajnijim standardima proizvodnje i kvaliteta.

AGRANA Zucker GmbH sa svojim fabrikama u Tullnu i Lepoldsdorfu blizu Beča je jedini proizvođač šećera u Austriji. Zajednički kapacitet austrijskih fabrika za proizvodnju šećera od šećerne repe iznosi 400.000 tona šećera godišnje.

Magyar Cukor Zrt. posluje kao kćerinska firma AGRANA Grupe u Mađarskoj. Sa svojom proizvodnjom u Kaposvaru i pakirnim centrom u Petohazi predstavlja glavnog proizvođača šećera u Mađarskoj i jednog od glavnih snabdjevača AGRAGOLD šećera za tržište Europske unije.

STUDEN-AGRANA Rafinerija šećera d.o.o. Brčko je nastala zajedničkim ulaganjem STUDEN & CO Holdinga i AGRANA Grupe i predstavlja jedinu rafineriju šećera u Bosni i Hercegovini. Kapacitet proizvodnje rafinerije je preko 180.000 mt kristalnog bijelog šećera koji kao sirovinu koristi sirovi šećer sa svjetskih tržišta. Fabrika je certifikovana priznatim standardima kvaliteta ISO 9001, HACCP, Bonsucro Chain of Custody 5.1 i IFS standardom.

Distribuciju AGRAGOLD šećera vršimo preko vlastitih AGRAGOLD distribucijskih firmi i partnerskih kompanija.

Distribucija AGRAGOLD šećera obavlja se u skladu sa postavljenim standardima za upravljanje lancem distribucije koji osigurava preglednost, kontrolu i sljedivost AGRAGOLD proizvoda u cjelokupnom lancu distribucije, te na ovaj način obezbjeđujemo dodatnu zaštitu potrošača.

Za upite o distribuciji AGRAGOLD šećera na Vašem tržištu kontaktirajte nas ovdje.