Животот е ... како шеќер

некогаш е кафеав, а некогаш бел.

Некои велат дека шеќерот е шеќер. Велиме шеќерот е АГРАГОЛД!
Ние постоиме повеќе од две децении. Нашиот квалитет го препознаа потрошувачите во Словенија, Хрватска, Босна и Херцеговина и пошироко.

Бел шеќер

Белиот кристален шеќер е основна и омилена состојка на повеќето слатки јадења и пијалоци.

1

Шеќер во коцка

Шеќерот во коцка со својот совршен облик ги претвора сите моменти во слатко уживање.

2

Кфеав шеќер

Кафеавиот шеќер Демерара зазема посебно место и внесува егзотика во вашиот дом.

3

Шеќер во прав

Шеќерот во прав со својата мека структура ги прави многу слатки моменти уште послатки.

4
1-1
2-1
3-1
Животот е ... како планина

искачувањето е тешко, но глетката е слатка.

  • АГРАГОЛД е тука да ви помогне

направете ги најдобрите колачи или колачи, за да ги вкусите вашите омилени топли и ладни пијалоци, за да ги зачувате највредните и внимателно одбрани состојки на џемови и мармалади!

  • Шеќерот АГРАГОЛД е добредојден гостин

сите роденденски забави, помали или поголеми дружења и секогаш го збогатува вашето дружење со саканите! Тоа е основната состојка на секоја вистинска кујна, таму е да ги развесели и најпребирливите гурмани. Вашето присуство едноставно ви го прави животот посладок!

Заслади го животот

СЛАТКОТЕКА

Кога животот ви носи шеќер, направете нешто слатко!

Некои велат дека шеќерот е шеќер.

Велиме дека шеќерот е АГРАГОЛД.